Ilana van het Melkmeisje.
Nederlands JCH
Nederlands CH
Duits VDH CH
Duits Club CH
V Sweet Surrender Mister Maundy.
M Love Lies From Manchu's Faith.
Gezondsheids uitslagen
HD A
MDR +/-
DM N/DM
CEA PRA KAT vrij

Ilana is met pensioen. We hebben  3 keer geprobeerd haar een nestje te laten krijgen na 2 keer leeg te zijn geweest was het de derde keer raak.

4 vruchtjes waren er gezien met de echo dus best wel blij is voor haar de laatste keer proberen omdat ze de volgende keer 5 jaar zou zijn als ze weer loops zou worden.

Na 8 weken een röntgonfoto laten maken en toen waren er nog 2 scaletjes te zien en misschien 3.

Maar na 9 weken gebeurde er niets op precies 63 dagen 1e dekdag wachten op wat komen gaat, maar op dag 66 toch maar even naar de dierenarts gegaan en een echo laten maken en daar werd niet veel meer duidelijk. Toen progesteron geprikt en bleek dat dat het nog boven de 3 was en zij nog niet in de geboorte was. Dat kon nog 24 tot 48 uur gaan duren.

Twee dagen later terug komen was het advies en dan zou de bevalling wel in gang zijn, maar niets was minder waar ilana speelde en was snachts heel rustig, maar ik voelde ook geen beweging maar ja met 2 pups hoeft dat mischien ook niet. 

Toch maar weer progesteron prikken om te kijken hoe hoog hij nu was, was die 1.4 dus bleek dat ze in de geboorte zit en dat het nog 12 tot 24 uur mag duren voor de eerste pup er is.

De dierenarts en ik hebben besloten om toch tot een keizesnee over te gaan omdat er helemaal geen beweging in de hele geboorte was.

Helaas word duidelijk dat het een vieze troep was wat er in de baarmoeder zat het een na het andere pupje werd er dood en en smerig uitgehaalt werd, we hebben gelijk besloten om Ilana te sterriliseren omdat het misschien voor haar niet weggelegd was om moeder te worden.

Ik vind het heel jammer voor Ilana dat ze dit heeft door moeten maken, en dat wij van deze KAMPIOEN geen nakomeling mogen hebben. Maar Ilana zal ook verder kunnen gaan als hele leuke huis hond

Shows van Ilana

Ilana BOS

BOS

Ilana 1 U kampioens klasse

Lingen 2017 Keurmeester mr Mark Wibier. Ilana 1 uitmuntend Beste teef CAC CACIB.

Hiermee is Ilana Interntionaal kampioen geworden.